Ben jij niet “krankzinnig”? Pillenindustrie versus Hypnotherapie

Ben jij niet krankzinnig ?

INLEIDING • Tegenwoordig maken de psychiaters ons wijs dat ongewenst gedrag te verhelpen is met een pilletje. Slechts weinig mensen wordt verteld dat psychiatrische geneesmiddelen, in tegenstelling tot andere geneesmiddelen zoals insuline, geen meetbare ziekte genezen, maar wel de zeer belangrijke balans van natuurlijke chemische processen kunnen ontregelen die het lichaam nodig heeft om goed te werken. Ondanks de verwoestende effecten van hun medicijnen, hebben psychiaters en fabrikanten ze gebruikt om een lucratieve markt te creëren, een markt die miljarden dollars oplevert. En dat hebben ze gedaan door steeds meer “psychische stoornissen” in het leven te roepen. En meer psychische stoornissen bekent, meer geneesmiddelen 😉

Maar kun je het wel psychische stoornissen noemen ?

De vraag is dus…hoe konden deze middelen, zonder heilzame werking en met een lange lijst van bijwerkingen, een standaardbehandeling worden voor elk probleem in het leven ?

En hoe komt het dat de psychiatrie die deze middelen verheerlijkt zich een dominante rol wist te verwerven in de geestelijke gezondheidszorg ?

Vooral de clip die bij deel 1 hoort is interessant…

http://nl.cchr.org/videos/marketing-of-madness/introduction.html

Meer weten ?

Lees hier deel 2 met interessante clip – http://nl.cchr.org/videos/marketing-of-madness/psychotropic-drugs.html

Je kan je afvragen of er betere manieren zijn zoals hypnotherapie. Hypnose is een natuurlijke staat van zijn. In deze staat zijn veranderingen in het onderbewustzijn simpelen zeer effectief. ZONDER PILLEN!

<script async src=”//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js”></script>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
google_ad_client: “ca-pub-6891701150068270”,
enable_page_level_ads: true
});
</script>