Over mij

Master Hypnotherapeut, Quantum Hypnotiseur, NLP & Kids coach,Kinder hypnotherapeut, Levenspad coach, Kindbehartiger (stem voor het kind bij echtscheidingen)

1958039_10202690310252374_136591980_n

Ik ben Monique en ik ben een Hoog Sensitief Persoon. Op een bepaald punt in mijn leven kreeg ik teveel last van prikkels van de buitenwereld. Ik kon niet meer goed functioneren en kreeg allerlei fysieke/ psychosomatische klachten. Ik kwam terecht bij Instituut Eszenzz waar ik HSP therapie heb mogen ervaren.

Ik heb de opleiding HSP begeleider gedaan bij Instituut Eszenzz http://www.eszenzz-centre.nl/. Het eerste en enige integrale gezondheidscentrum in Nederland voor hooggevoeligheid (HSP),  bewustwording en persoonlijke ontwikkeling te Amsterdam. Nu begeleid ik kinderen/tieners, jonge volwassenen en volwassenen die lasten ondervinden. Mijn passie is om HSP/HSK’ers te begeleiden naar het volledig benutten van hun kwaliteiten, passies en dromen. Ik ben een ervaringsdeskundige omdat ik zelf lasten heb ervaren en ik kan mij goed inleven in andere personen waarbij ik mijn HSP kwaliteiten gebruik om andere mensen te helpen.

Overzicht gecertificeerde HSP begeleiders:
http://hooggevoelig.goedbegin.nl/

HSP begeleiders

Wil je testen of je HSP bent?

http://www.hypnotherapienederland.nl/mod/hsp_test2/

Hypnotherapie

Doordat ik een aantal angsten en depressieve gevoelens had ontwikkeld ben ik later terecht gekomen bij hypnotherapie. Deze vorm van therapie heeft mij snel en in korte tijd van mijn angsten en depressieve gevoelens afgeholpen.

Opleidingen

Ik heb de Advanced Hypnotherapie opleiding Hypnotherapie Practitioner en Master Practitioner Hypnose opleiding bij Hypnose Instituut Nederland  http://www.hypnoseinstituutnederland.nl/ gedaan. De opleiding is als een van de weinige hypnose opleidingen geaccrediteerd door de KTNO voor de BATC en de VBAG. Tevens heb ik de opleidingen Hypnose Pijnbestrijding, Quantum Hypnose en Mesmerisme daar gedaan. Om kinderen te kunnen helpen heb ik de Masterclass Kinderhypnose gedaan bij http://www.hypnosehaarlemmermeer.nl/ en NLP& Kids opleiding bij http://www.nlpacademie.nl/nlp-in-bedrijf-2/nlp-kids/.

Ik help mensen met angsten en andersoortige psychosomatische ongemakken/belemmeringen. Wij creëren onze gedachten, wij hebben zelf het vermogen om te transformeren.

Doordat ik zelf angsten/fobieën en depressieve gevoelens heb ervaren in mijn leven kan ik mij goed inleven in andere mensen met soortgelijke ervaringen.

Ik heb een passie om te werken met kinderen en jonge volwassenen. Omdat ik als kind veel heb ervaren als HSP’er is mijn doel om zoveel mogelijk Hoog Sensitieve Kinderen te begeleiden zodat zij hun kwaliteiten optimaal kunnen gebruiken. Daarnaast wil ik angstige kinderen/tieners en (jonge) volwassenen helpen door middel van NLP en hypnotherapie zodat zij angstvrij een stabiel mooi leven kunnen opbouwen.

Ik ben lid van de Beroepsorganisatie Kindbehartiger. Als Kindbehartiger ben ik een professional die er speciaal is voor kinderen in een scheidingssituatie, om te luisteren naar hun stem en om hun wensen te vertalen richting ouders, belanghebbenden en het juridisch speelveld.

Alle Kindbehartigers zijn vanuit hun beroep verplicht de Wet Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling te hanteren.

http://kindbehartiger.nl/

KINDBEHARTIGER-optie-21

certificaten

certificaat masterclass Kinderhypnose