Wat is hypnotherapie: hoe werkt het, waarvoor en voor wie?

it-only-takes-1-person2.jpg

Hypnotherapie is een behandelmethode bij klachten van psychische en psychosomatische aard. Het gebruik van trance vormt de spil van deze therapie.  Met behulp van positieve suggesties en diverse technieken zoals onder andere de gevoel omdraai techniek kunnen vervelende nare belemmerende gevoelens worden vervangen door fijne goede gevoelens die jij graag wil voelen. Het onderbewustzijn weet precies wat nodig is en daar zijn alle gevoelens die gekoppeld zijn aan gebeurtenissen opgeslagen. Het antwoord zit in jou! Hypnose is een snelle, prettige en effectieve manier om in het onderbewustzijn positieve veranderingen te brengen.

how effective is hypno

Is hypnose eng? Wij zijn elke dag meerdere malen in een bepaalde staat van trance. Bijvoorbeeld als je aan het studeren bent of TV kijkt of als je net wakker wordt dan is jouw bewustzijn in een trance staat. Het is een natuurlijke staat van zijn. Jij hypnotiseert jezelf ook. Als jij een bepaalde angst of fobie ontwikkeld doe jij dat door zelfhypnose. Je zegt letterlijk continu tegen jouw brein: “ik ben bang voor…..”. Jouw brein neemt deze suggestie als waarheid aan maar is die angst wel echt en nodig? Ons brein is van nature geprogrammeerd op deze 1e instinctieve reacties: “Bevries, Vlucht of Vecht”. Indien er daadwerkelijk gevaar dreigt dan reageert jouw brein automatisch en zijn deze reacties juist goed. Maar in het geval jij een irreële angst of fobie hebt ontwikkeld dan is het onnodig om te bevriezen, vluchten of vechten. Irreële angsten leveren stress op en kunnen heel simpel worden opgelost.

Indien iemand echt niet in hypnose wil is Quantum Hypnose ofwel conversationele hypnose een goede manier om toch te bereiken wat je wil bereiken. Hoe zou het zijn als jouw essentiële problemen in een ogenschijnlijk gewoon gesprekje zouden kunnen worden opgelost?

Wij worden gehersenspoeld zonder het te weten:

http://www.niburu.nl/we-worden-gehersenspoeld-zonder-het-te-weten/

Hypnotherapie is voor iedereen die graag positieve veranderingen wil. Loop je tegen iets aan? heb je bepaalde angsten? Voel je je down/depressief? Heb je iets meegemaakt wat je niet meer los durft te laten of je denkt het niet los te kunnen laten? Heb je chronische fysieke pijn? Wil je beter presteren, meer uit jezelf halen? Heb je onvoldoende zelfvertrouwen? Heb je belemmerende gedachten?

Hypnotherapie kan jou snel en effectief helpen!

Praktijk voor Hypnotherapie Gelderland

HSP-HSK Begeleiding Veni Vidi Vici

(Ik kwam, ik zag, ik overwon)

cropped-venividivici4.jpg