Privacyverklaring

Privacyverklaring Veni-Vidi-Vici

Laatst bijgewerkt: 22 mei 2018.

Je privacy is voor Veni-Vidi-Vici van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Veni-Vidi-Vici allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen. Deze verklaring is van toepassing op de werkzaamheden van Veni-Vidi-Vici.

Email: Via email kun je ons diverse vragen stellen.
Om zo goed mogelijk antwoord te kunnen geven gebruiken wij je e-mailadres, eventueel je telefoonnummer en naw-gegevens. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

Andere partijen
Wij geven je persoonsgegevens natuurlijk niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor je persoonlijke situatie. Dat gaat echter nooit zonder goedkeuring van jou. Een voorbeeld is dat we samen met jou kijken naar een gezamenlijk overleg met mogelijk andere behandelaars. Of dat gegevens van jou in overleg worden besproken en gedeeld samen met je huisarts. Dit alles alleen om je gezondheid centraal te stellen en je doelen te verwezenlijken.