Hypnotherapie bij angst/fobie/trauma

Van angst naar kracht!

Wanneer je beseft dat pillen de oorzaak van een probleem zoals angst/fobie niet wegneemt en hypnotherapie wel, waar kies jij dan voor? Besef dat men het effect van pillen op langere termijn niet weet. Kies voor de meest effectieve, simpele en snelle manier zonder pillen!! Jij hypnotiseert namelijk jezelf als je een angst of fobie hebt. Wil jij snel verlost zijn van een angst of fobie? Ik help jou daar snel vanaf.

http://www.taboe.info/leven-met-angst/

fear

Angst/trauma/fobieën

Fobieën zitten diep verweven in het onderbewustzijn en zorgen voor een steeds terugkerende angst. Het is zelfs mogelijk een angst voor een angst te ontwikkelen. Een fobie is een irreële angst maar jouw brein ervaart de angst als de werkelijkheid. Vaak gaat de angst gepaard met paniekaanvallen. Angsten zoals straatvrees, angst voor dieren, vliegangst, angst voor de tandarts, dokter, angst voor het donker, spreek angst, slikangst enz.. Geen enkele vorm van angst is “gek”, ons brein is immers geniaal in het ontwikkelen van angst maar ook geniaal in het vinden van de oplossing! Angst is op een bepaald moment ontstaan door een trigger daarom kun jij ook weer verlost worden van angst door hypnotherapie!

 

angst

Een effectieve manier om van je angst af te komen is hypnose. Dit is een behandeltechniek waarmee je ongevoelig wordt gemaakt voor datgene wat je fobie triggert. Bij hypnose wordt de oorzaak en de triggers omgebogen. Er wordt je hierbij geleerd rust en ontspanning op te roepen op het moment dat dit nodig is. Vele mensen zijn al bevrijd van hun fobie/angst/trauma door deze behandelmethodes. Anders dan andere methoden, neemt hypnose je de vrees compleet weg. Je gaat weer leven zonder paniek of angst waardoor jouw belemmeringen verdwijnen als sneeuw voor de zon!

fobie tandarts

NOTE: “Angststoornissen zijn in de psychiatrie de meest voorkomende aandoeningen. Sommige van deze aandoeningen worden fobie genoemd. Het gemeenschappelijke kenmerk van angststoornissen is dat er sprake is van angst. Mensen kunnen zo angstig zijn dat het hun leven ontregelt. Van alle mensen, mannen en vrouwen, heeft 19,6% ooit in het leven één of meer angststoornissen gehad. Sociale fobie (9,3%) en speci…fieke fobie (7,9%) komen het meeste voor, gevolgd door de gegeneraliseerde angststoornis (4,5%) en paniekstoornis (3,8%). Agorafobie (0,9%) komt het minst voor. Mensen met dwang (obsessief-compulsieve Mensen met dwang (obsessief-compulsieve stoornis) hebben last van steeds terugkerende dwanggedachten en/of dwanghandelingen.Dwanggedachten (obsessies) zijn gedachten die mensen weliswaar zelf hebben, maar die ze vreemd en overdreven vinden. Het overkomt hun en ze kunnen die gedachten niet voorkomen of loslaten. De gedachten zijn hardnekkig en veroorzaken angst of lijden.Dwanghandelingen (compulsies) zijn zich steeds herhalende handelingen die iemand van zichzelf op dezelfde speciale manier moet doen. Bijvoorbeeld alles steeds controleren of schoonmaken. Van alle volwassen Nederlanders heeft bijna 1% ooit in het leven een obsessief-compulsieve stoornis gehad. Jaarlijks krijgt 0,5% voor het eerst een obsessief-compulsieve stoornis. De obsessiefcompulsieve stoornis met dwanggedachten komt het meeste voor. Van de obsessies (dwanggedachten) is smetvrees de meest voorkomende. Het controleren is de meest voorkomende compulsie (dwanghandeling).” Bron: Trimbos

slimme mensen vatbaarder voor fobie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*