REACTIES KLANTEN

5-1-2016

Hypnotherapie heeft ervoor gezorgd dat ik meer dan ooit kan genieten van het leven. In mijn leven heb ik een aantal traumatische gebeurtenissen meegemaakt op het gebied van geestelijke- en lichamelijke mishandeling.  Ik kreeg met hulp van anderen niet die laatste hele belangrijke stappen gezet en bleef mij eenzaam voelen, mijn gevoel blokkeerde wanneer iemand dichtbij kwam en in relaties speelde me dit parten.

Hulp middels hypnose, NLP sessies en regressie is mij de kans gegeven blokkades op te kunnen lossen, samen met haar professionele begeleiding is dat voor al mijn blokkades gelukt. Ik heb nu rust, vrijheid, geluk en geniet van het leven en de mensen om mij heen. Ik durf mijzelf kwetsbaar op te stellen en geniet daar van.

Ik zou Veni-Vidi-Vici aanbevelen wanneer je merkt dat je verleden ervoor zorgt dat je blokkades ervaart, je eenzaam blijft voelen met mensen om je heen, je merkt dat relaties (vrienden, partner, kinderen) maken dat je je afsluit of je niet dat diepere contact kunt ervaren of wanneer je bij moeilijkheden of tegenslag vlucht in je hoofd door middel van veel denken en  piekeren. Ik heb geleerd dat ik trauma’s zodanig kan verwerken, van kan leren waardoor ik een beter mens en hulpverlener ben geworden en niets geluk mij nog in de weg staat. Dankjewel voor je professionele, vakkundige en liefdevolle hulp.

R. Dingerdis